tiistai 30. marraskuuta 2010

I am going to Miami

Ti 30.11
Puolenpäivän lennolle oli lähdettävä hyvissä ajoin, vaikka menimmekin taksilla. Kaupungin ihmiset olivat löytäneet takaisin lomilta ja joka paikka oli jumissa. Lentokentälle saavuttaessa myös check-in oli pahoin ruuhkautunut, ja jonotus oli paikalliseen tyyliin kaaos. Reilun tunnin jonottelun jälkeen pääsimme check-inistä samaan aikaan kun boarding lennollemme alkoi. Onneksi turvatarkastus meni mukavasti ja kerkesimme lennolle ilman ongelmia.

Saapuessamme Miamiin keli oli yhtä lämmin kuin Karibialla. Noin 28 astetta helli rinkkamatkaajia. Yritimme löytää bussien lähtöpaikkaa, jotta olisimme voineet ottaa bussin South Beachille. Emme löytäneet oikeaa paikkaa, vain jonon takseja. Hyppäsimmekin helppoon kyytiin ja ajoimme suoraan hotellille. Claridge hotelli otti meidät vastaan antamalla pikkusviitin maksamamme huoneen hintaan. Ei valittamista.
Meillä oli vielä iltapäivä aikaa ja käytimme sen kävelemällä 30 kadunväliä 35th Streetiltä 5th Streetille asti.  
Rannan vierustalla kulki puinen kävelykatu, joka oli lenkkeilijöiden ahkerassa käytössä

Sitä itseään. Miami Beach

Illan tummetessa söimme järkyttävän kokoiset hampurilaisateriat Five Guys burgeribaarissa.  Koska ranuja oli aivan liikaa otimme ne mukaan ja annoimme pois rahaa kerjääville pummeille parin kadun päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti