perjantai 5. marraskuuta 2010

New York - Reissu alkaa


Pe. 5.11
Tarkoituksena on laajentaa laskublogia hieman laajemmille vesille ja pitää päiväkirjaa mielenkiintoisista reissuista. Ei muuta kuin rinkat selkään ja sormet näppäimistölle. 

Laskeutuminen isoon omenaan JFK kentälle. Heti alussa oli tehtävä valintoja. Hypätäkkö ”valmiiseen kyytiin” vai jonottaa puoli tuntia taksijonossa? Paikalliset tarjoavat kyytiä noin taksihintaan, mutta ongelmia saattaa olla luvassa? (joo pimeistä takseista on varoiteltu, mutta tämä toiminta on niin virallisen oloista, että turisti menee helposti halpaan)

Hotellin kulmalta. 230 West 101st Street

Otimme taksin hotellillemme Broadway Hotel & Hostel Upper Westille. Eini löysi tämän paikan etsiessään budget hotelleja netistä. Ja sitä tämä onkin. 2 hengen huone 3 yötä vain 350$. Tällä hinnalla ei yleensä NY;ssä yövytä. Hotelli huoneet olivat siistit, mutta hissit käytävätilat eivät vakuuttaneet. (joku ihme not safe lappu ovessa, ilmeisesti jotkut hostellihuoneet eivät olleet sopivassa kunnossa majoittaa väkeä)
Huoneestamme oli näkymät Broadwaylle ja melu sen mukainen. Tämän talon ikkunat eivät todellakaan pitänyt ollenkaan melua. Ilman jäätävää jetlaagia en olisi kyllä nukkunut ilman korvatulppia. 
Hotellin ikkunasta Broadwaylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti