sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Costa Rica - Cahuita


Su 21.11
Kävelimme rinkat selässä bussiterminaalille kymmeneksi. Näimme matkalla hieman San Josen keskustaa ja kävelykatua. Kaupungin keskusta näyttää hyvin länsimaalaiselta, mutta heti siirryttäessä muutama kortteli sivuun alkavat kivitalot muuttua hökkelimäisemmiksi.
Kerkesimme hyvin bussille ja ostimme liput Cahuitaan, jonne oli tarkoitus mennä tutustumaan luonnonpuistoon ja snorkkeloimaan. Ehkä myös surffaamaan. Bussiin hypättyämme alkoi satamaan. Sadetta riitti aina Cahuitaan asti. Saavuimme bussiterminaalille noin 4 tunnin matkan jälkeen. Sitten oli tehtävänä löytää majapaikkamme Caribe Luna. Ensimmäinen paikallinen kehen törmäsimme oli afro-caribbean paikallinen Bob Marley. Sätkä suussa se neuvoi meille mistä majapaikka löytyy ja mitä muita tärkeitä paikkoja kylillä on. Löysimme majapaikan helposti ja suuntasimme heti sateen hieman hellittäessä takaisin kylille syömään. Sama afro kaveri, Anthony nimeltään oli taas notkumassa kadunlaidalla. Hän tunnisti meidät heti ja tuli kyselemään löytyikö majapaikka. Kysyimme missä on hyvää ruokaa, ja koska sanoimme että voisimme ottaa Karibian tyylistä ruokaa hän ohjasi meidät viereiseen paikalliseen.
Karibian aallot olivat armottomia. Jo rannassa ne olivat usein miehen korkuisia.

Ruoan jälkeen sade lakkasi ja kävimme uimassa Karibianmeressä Playa Negran tummilla hiekoilla. Illalla alkoi taas sataa ja menimme kämpille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti