keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Heat – Pistons

Ke 1.12
Keskiviikkoaamuna lähdimme tutustumaan Lincoln Mall kauppakatuun. Tyypillisesti ostoskeskukset ovat isoja halleja, jotka ovat täynnä kauppoja ja ravintoloita. South Beachilla sijaitseva Lincon Mall on kuitenkin virkistävä poikkeus, sillä kyseessä on kävelykatu, joka on molemmin puolin pullollaan merkkiliikkeitä, sekä hienoja ravintoloita. Kulissit olivat kohdillaan, mutta shoppailufiilistä ei löytynyt taaskaan. Lisäksi tummat pilvet heittivät sadekuuroja niskaan, ja sää viileni selvästi alle hellerajan. 

Rannalla on kiva leikkiä

Iltapäivästä lähdimme ostamaan lippunja Miami Heat – Detroit Pistons otteluun. Olin yrittänyt hankkia niitä jo etukäteen, mutta koko homma on lähes mahdotonta, ellei käytössä ole jenkkikännykkää tai osoitetta. Suuntasimme Miamin keskustaan American Airlines Arenalle ja menimme ostamaan lippuja viitisen tuntia ennen peliä. Matkalla tapasimme kiinalaisen pariskunnan, jonka kanssa suunnistimme lipun ostoon. Lippuja oli runsaasti jäljellä, sillä Miamilaiset eivät ole vielä päässeet korishuumaan. 

American Airlines Arena
Suuntasimme ennen peliä vielä syömään ja rentoutumaan hotellillemme, sillä päivän kävely oli alkanut taas puuduttamaan. Hotellilla käydessämme otimme mukaan lisää vaatteita, sillä shortiskelit olivat ohitse. Lämpötila oli pudonnut 20 tienoille kylmän tuulen seurauksena. 
Sali täyttyi vasta pelin ollessa käynnissä

Menimme ottelupaikalle hyvissä ajoin ja katselimme kun Miamin fanit valuivat hitaasti katsomoon. Pääsimme Einin kanssa jopa valotaululle, kun kuvaaja etsi ajoissa paikalle tulleita faneja! Our 10 seconds of fame. Itse ottelussa oli kova jenkkitunnelma alusta loppuun selostajan yrittäessä villitä yleisöä. Tehtävä ei ollut kovinkaan helppo, sillä ottelusta puuttui jännitys Miamin hallitessa sitä alusta loppuun. Miamilaiset eivät tosiaankaan ole vielä mikään korisyleisö. Ennen loppua pelin ollessa selvä, iso osa katsojista lähti kohti kotia välttääkseen ruuhkat. Me katsoimme matsin loppuun ja lähdimme odottelemaan bussia. Sitä saikin odottaa melkein tunnin...
Ilta laskeutuu Miamiin pelin jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti