perjantai 12. marraskuuta 2010

Playa el Coco - Pacific Coast


Pe. 12.11
Lähdimme ennen hotelliaamiasita, jonka saimme ystävälliseltä henkilökunnalta mukaan. Suuntasimme taksilla ja shuttlella lähemmäs pohjoista rajaa Playa el Cocon rannalle. Tämä ei ole varsinaisesti surffiranta, mutta todella pitkä hiekkaranta. Kylällä oli muutamia turisteja, ja hauska tunnelma. Jotain kuitenkin puuttuu kun surffareita ei ole näköpiirissä. Majapaikaksemme olimme valinneet hostellin Cabinas Coco Azul. Jenkki isäntämme oli avulias ja neuvoi meille hyviä ruokapaikkoja, sekä antoi muitakin vinkkejä. Vietimme aikaa rantaa katsellen, sillä tämä oli ensimmäinen rantakohteemme. Kävelimme varmaan kilometrin rantaa ohi laavakivestä muodostuneen särkän, jonka takaa löytyi toinen ”privaatti”ranta. 
Eini ja melkein priva ranta. Taustalla vasemmalla Playa el Cocon ranta

Ei sillä että kylän päärantakaan olisi ollut vilkas turisteista. Olimme lähes ainoat uimarit, ja kävi jopa epäilyttämään, että haitako nämä täällä pelkäävät vai mistä on kyse. Ilmeisesti ei vain ollut sesonkiaika ja paikalliset pysyttelevät mielellään varjoissa.
Tämä kohde voisi olla hyvä lapsiperheille, jotka haluavat olla rannalla ja uida pienissä aalloissa ilman turhia turistiruuhkia. Me viihdyimme päivän, mutta tulihan paikka nähtyä. Ei tarvetta jäädä pidemmäksi aikaa. Huomenna suuntaamme Nicaraguaan San Juan del Sur:iin. Melkein jo jännittää tämä elintasokuilun ylitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti