maanantai 3. joulukuuta 2012

Khao Lak - Phuket


Ma 3.12 Khao Lak - Phuket
Allasnäkymät Orchid Beachista
Viimeinen hotellin vaihto. Sovimme minivan kuljetuksen seuraavalle hotellillemme kahdeksitoista. Aamupäivä jäi aikaa grillailla altailla. Koko loppuviikoksi oli luvattu pilvetöntä säätä. Eeva halusi saada hyviä ranta/allaskuvia, joten pidimme pienen fotoshootin ennen lähtöä. Loppukaneettina täytyy kyllä sanoa, että tämä hotelli ansaitsi täydet pisteet.
Phuketista olimme valinneet hotellin nimeltä Surin Park. Tälle majoitukselle oli kertynyt melkoiset odotukset, sillä 150 neliötä kolmella makuuhuoneella, parvekkeella ja jacuzzilla kuullosti hyvältä. Lisäksi hotelli oli reissumme kallein. Matka sujui ongelmitta ja 5 hengen porukan kannattaa ilman muuta käyttää näitä privaattikyytejä, sillä jaettu minivan ei olisi juuri halvempi ollut. Ja niissä saattaa joutua istumaan kuin sillit suolassa.
Eevan foroshoot ennen matkaa Phuketiin
Meidän huone
Saavuimme hotellillemme ennen kahta, ja meille ilmoitettiin että huoneemme ei ole vielä valmis. Respan tyttö osoittautui puoliksi suomalaiseki, kieltä hän ei kuitenkaan osannut sillä oli syntynyt Thaimaassa. Menimme ravintolaan syömään ja odottelemaan huoneemme vapautumista. Ruoat olivat hotellin ravintolassa hyviä ja suht edukkaita. Surin Park osoittautui apartments kerrostaloksi, jossa on ilmeisesti runsaasti väliaikaisesti Phuketissa asuvia henkilöjä, mutta myös turistiväkeä. Huoneistot olivatkin sen oloisia, että niissä kyllä asustelee. Täysi keittiö ja astiastot löytyi.
Huoneemme osoittautui hienoksi, joskaan ei aivan niin hienoksi kuin olimme haaveilleet. Esimerkiksi jacuzzi osoittautui parvekkeella olevaksi pienehköksi porealtaaksi. Kaiken kukkuraksi se oli vielä likaisen oloinen. Huoneistossa kaikki tuntui olevan pikkaista vaille priimaa. Hyvin pienellä huolenpidolla tästä saisi todella luksuksen oloisen, nyt tunnelma jäi jotenkin valjuksi. Huoneisto oli kuitenkin hyvä, ja meidän olisi helpompi istuskella iltaa kun on useampia huoneita. Valitettavaa oli myös se, että tämä oli ainoa paikka jossa vauvan sänky maksoi extraa (tosin Orange Tree Housessa ei ollut saatavilla).
Kylppäri oli komea
Ennen hämärän tuloa kävimme vielä tutustumassa toiseen lähirannoistamme Surin Beachiin. Surin oli tunnelmaltaan klubiranta. Erilaisia klubeja oli pitkin rantakatuja. Myös kalaravintoloita oli runsaasti. Uidessa kohtasimme reissun suurimpia aaltoja, jotka pääsivät välillä jopa säikäyttämään bikinikansaa. Jopa pari surffaria nähtiin. Tykkäsin puljailla aalloissa, vaikka ainoa vapaa paikka aurinkotuolimyyjistä löytyi aivan rannan kulmasta. Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun törmäämme aurinkotuolimyyjiin 3 viikon Thaimaan matkalla. Ei siis ihan perus turistirysiä pelkästään ole kierretty. Illalla kävimme Eevan kanssa Tescossa ostoksilla. Täytimme jääkaappia kaikenlaisella aamu/väli/iltapalalla.

Terassinäkymä Bangtaon suuntaan



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti