tiistai 27. marraskuuta 2012

Krabi town.


Ti 27.11

Tiistai oli varattu ostospäiväksi. Olimme suunnitelleet menevämme Outlet Villageen, joka sijaitsee kaupungin laidalla. Se aukeni klo 11. Kerkesimme siis hyvin kierrellä aamupäivästä keskustan omaa tarjontaa. Yhdentoista aikaan otimme taksin hotellilta Outlet Villageen ja lähdimme tutustumaan tarjontaan. Merkkituotteita oli runsaasti, arviolta reilut puolet olivat eurooppalaisia tai jenkkejä. Puma, Adidas, Lacoste, Rip Curl, Clarks yms yms. Hinnat olivat vähintäänkin kohtuulliset, sillä monella liikkeellä oli vielä alennusmyynti päällä. Aikaa meillä oli ostella vaikka koko kauppa tyhjäksi, sillä Isla nukahti. Tosin Bangkokissa edellytykset olivat vielä huomattavasti paremmat ostoksille. Jotain pientä tarttui kuitenkin mukaan. Lähellä Outletia oli Tesco. Hotelli respan täti ja taksikuski neuvoivat, että sinne kannattaa mennä. Kävelimme suurehkon tien reunaa, sillä kävelyteitä ei täällä suunnalla ollut.
Katunäkymä Krabilta


Tescossa kävimme syömässä paikallista todella tulista kanaa sekä jotain lihaa nuudeleilla. Iced coffee teki hyvää aterian päälle. Koko perheen setti taas alle 200 bhatia (5e). Tescosta ei tainnut tarttua mitään mukaan, mutta tutkin tarjolla olevaa kännykkävalikoimaa. Nokian Ashat olivat paikallisilla hyvin käytössä ja myynnissä. Toki kilpailu halpapuolellakin on todella kovaa. Siinä missä Bangkokissa kaikilla oli ollut iPhone, kopio siitä tai Galaxy täällä Nokioilla oli melko hyvä jalansija. Tästä voi päätellä, että Bangkokissa on ihmisillä vähintään kymmenkertaisesti rahaa.




Uus tukkaki on
Iltapäivästä kävin hotellimme respasta kysymässä missä voisi käydä leikkaamassa hiukset. Alkoivat rehottaa jo melkoisesti. Parturi löytyikin läheltä. Astelin ennakkoluulottomasti sisään ja pääsin heti palvelujen ääreen. Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun oli hiukset leikattu. Hetken aikaa kesti kun kuuntelin hintaa, kaivoin viissatasta taskusta.. "Hanre baat". Huh, satasella selvisi, mua kävi naurattamaan ja löin kaverille 120 bhatia kun oli sopivasti taskussa. Comeon kolme euroo hyvästä hiustenleikkuusta... Mielessä kävi että Suomi on menetetty maa.

Illalla alkoi taas sataa, mutta kävimme sateesta huolimatta katselemassa iltamarkettia. Vielä ois yks mad cook testaamatta. Ötököitä oli pannulla. Jäi vielä sinne, saapi nähdä tuleeko uskallettua maistaa...
Illalla katteltii Madagaskaria kännykältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti