keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ko Lanta

Ko Lantan aamu
Keskiviikkoaamu valkeni helteisenä. Heräilimme hieman ennen yhdeksää ja suuntasimme aamiaiselle. Papillion tarjosi aamiaiseksi joko munat, pekonia ja hedelmää, talon omaa leipää sekä hedelmää tai mysliä ja jogurttia. Kaikkien annoksien lisukkeina tuli pari paahtoleipää sekä mehu ja kahvi. Ihan kelpo setti, vaikkakaan ei tietysti lähellekään edellisen luksushotellin aamiaisesta. Tosin Centre Pointin aamiainen kahdelle maksoi puolet tämän bungalowin kokonaishinnasta.
 
Kävimme heti aamiaisen jälkeen rannassa uimassa. Ranta oli bungalowiltamme noin sadan metrin päässä. Kuuma hiekka ja lempeät aallot toivottivat uimarit tervettulleiksi. Hotellimme sijaitsi Phra Ae a.k.a Long beachilla. Tämä on täydellinen uimapaikka perheille kouluikäsine muksuineen. Kuin Miami Beach, paitsi että kerrostalot puuttuvat. Ennen sesonkia rannat ovat myös melko autioita. Marraskuun puolivälissä oman useammankymmenen metrin kaistaleen löytäminen ei ole mikään ongelma. Sadekausi näkyy vielä satunnaisina kuuroina, mutta pilvisyys ei todellakaan haittaa lapsiperheitä. Lämpö nousi keskipäivällä 32C asteeseen.

Vietimme keskipäivän bungalowilla, tai siis tarkalleen menimme kyllä Einin kanssa allasravintolaan ottamaan Mango-lassin ja Iced latten heti kun Isla nukahti. Kävimme kuikuilemassa vuorotellen vieläkö uni maittaa bungalowissa. Iltapäiväksi lähdimme kävellen etsimään 7/11 markettia eteläsuunnasta. Matkaa kertyi tietä pitkin noin 800 metriä. Isla oli mandugassa, sillä olimme päättäneet kävellä takaisin rannan kautta. Jo näin lyhyt matka sai meidät läähättämään. Onneksi marketti oli ilmastoitu. Oma mielipide Thaimaan lämpötiloista on se, että voisi olla pari astetta viileämpääkin. Varsinkin jos meinaa urheilla yhtään. Jo tiellä tai rannalla kävely käy työstä.
Lämmintä on tytöt viihtyy

Illasta poikkesimme syömään Lyms Rice Bowl nimiseen rantaravintolaan. Tarjoilijat viihdyttivät Islaa ja Isla viihdytti paikallaolijoita tanssimalla mm. Gangnam Styleä. Sopivasti happyhourin tullen nappasimme Caipirinhan ja Mai tain sekä purtavaa. Niitä nautiskellessamma nautimme myös mahtavasta auringonlaskusta.
Drinkit ja sitten thairuokaa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti